nieuwsarchief

Zomerweek Aardewerk 2010 en Opleiding Aardewerk 2010-2011 (gepost op 12 mei 2010)

Wie vertrouwd is met transitie in Vlaanderen, kent allicht Aardewerk. In de schoot van Aardewerk ontstond namelijk de idee om het transition towns-concept ook voeten aan de grond te geven in Vlaanderen.

Aardewerk is namelijk een groep mensen die zich laten inspireren door het ideeëngoed van de radicale ecologie en die vanuit deze inspiratie aan zelfverandering en maatschappelijke verandering wil werken. Vandaar.

Binnenkort, van 3 tot en met 8 julie 2010, gaat de 21ste zomerweek van Aardewerk door in de Ardennen, het thema is natuurbehoud en biodiversiteit. Lees meer ...

En de tweejarige opleiding van Aardewerk, die al eerder doorging in Leuven, Gent en Antwerpen, wordt vanaf oktober 2010 opnieuw ingericht, ditmaal in Brussel. De opleiding is een stevige brok, bedoeld voor eenieder die zich zorgen maakt over de toekomst van onze aarde, en die tijd wil vrijmaken om daar in groep bij stil te staan en van gedachte over te wisselen. Voor de data, de plaats, de kostprijs, de inschrijving en natuurlijk het preciese programma van de opleiding Ecologische Filosofie en Politiek 'Stapstenen naar een andere toekomst' kan je terecht in de uitgebreide folder.

 


nieuws > nieuwsarchief / nieuws uit de lokale groepen
backtotop