nieuwsarchief

Wie gaat naar de transitieconferentie in Liverpool? (gepost op 9 juni 2011)

Van 8 tot 11 juli organiseert het Transition Network de jaarlijkse Transitieconferentie. Het is de plek waar je meer te weten komt over wat er gebeurt met transitiesteden in de UK en de rest van de wereld. Het zou goed zijn mochten ook enkele Vlaamse transito’s zich daar onderdompelen in het uitgebreid programma van workshops en lezingen.

Vanuit transitie Vlaanderen is er een beperkt budget om enkele Vlaamse transito’s naar Liverpool te sturen. Voor maximum 3 mensen die zelf actief betrokken zijn bij een (startend) transitie-initiatief zal de deelname aan de conferentie (110 pond) en een bijdrage van 100 euro in het treinticket worden terugbetaald. Meer info over het programma is hier te vinden.

Het je interesse?  Stuur dan zo snel mogelijk een korte motivatie naar info@transitie.be.  We verwachten van de deelnemers wel om de opgedane ervaring te delen met de eigen transitiegroep en/of het netwerk in Vlaanderen. Ken je iemand die mogelijks interesse heeft, speel deze info dan snel door...


nieuws > nieuwsarchief / nieuws uit de lokale groepen
backtotop