nieuwsarchief

Transitie Mortsel neemt nieuwe start (gepost op 1 januari 2012)

Beste Transitie-sympathisanten,

Sinds 2010 werden er verschillende Transitie-zaadjes gezaaid in onze Mortselse stad … 

Ondertussen gaven heel wat mensen reeds aan dat ze een hart hebben voor mens en natuur en geïnteresseerd zijn om samen constructief mee te werken aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld.

Enkele mensen volgden reeds enthousiast de inloopdagen van het Transitienetwerk Vlaanderen.


En nu is het zover!
We nodigen jullie graag uit op onze eerste echte groepsbijeenkomst op dinsdag 8 januari 2013 van 20 tot 22u in Zaal 4 (1ste verdiep) van 't Parkske (Edegemsestraat 26 te Mortsel) om samen verder te bouwen aan de doorstart van onze Mortselse Transitiegroep.


Programma:
We voorzien wat extra info mbt Transitie, de geschiedenis van de eerste Transitie-zaadjes in Mortsel en een kort interessant filmpje.

Nadien kunnen jullie aangeven in welke themagroep(en) (voeding, duurzame consumptie, wonen, energie, geld en economie, vervoer, innerlijke transitie, onderwijs, afvalverwerking, …) jullie wensen mee te werken en aan welke concrete initiatieven jullie reeds denken.
Er is ook mogelijkheid om de reeds bestaande initiatieven in Mortsel hieromtrent weer te geven. Uiteraard is aansluiting bij de stuurgroep ook mogelijk. 

Als afsluiter kunnen we dan praktische afspraken maken voor de verdere doorstart van onze MortselseTransitiegroep, zodat we bij volgende bijeenkomsten dit verder kunnen uitdiepen.

Deelname is gratis.
Graag nodigen we iedereen uit om een drankje of versnaperingske mee te brengen, zodat we het nog wat gezelliger kunnen maken. Bekers worden voorzien.


Iedereen is welkom, want samen zijn we sterk.
Geef gerust een seintje als je wenst deel te nemen aan onze bijeenkomst op 8 januari 2013 of aan andere bijeenkomsten als je niet aanwezig kan zijn. 
We houden je dan zeker verder op de hoogte van gelijkaardige bijeenkomsten ...

Voor meer info mbt Transitie Vlaanderen: http://www.transitie.be/ en voor Transitie Berchem - Wilrijk - Mortsel: https://sites.google.com/site/transitieberchemwilrijkmortsel/

Hebben jullie nog verdere vragen, stel ze dan gerust.

We kijken er alvast naar uit!

Transitie Mortsel


nieuws > nieuwsarchief / nieuws uit de lokale groepen
backtotop